Backstage

Isabella Trifan
Manager de proiect

Dincolo de preocuparea pentru cultură şi de dorinţa de a da un impuls dezvoltării managementului cultural, eu cred că spiritul Cultural ID stă în experienţa memorabilă de proiect către care ţintim. Ideea e ca participanţii să nu plece doar cu informaţii şi insighturi utile de la noi, ci să creăm o adevărată „experienţă Cultural ID”, astfel ca ei să fie absolut încântaţi de tot ce vor vedea la noi. Eu asta îmi doresc.

isabella.trifan@vipromania.ro
Raluca Dumitrescu

Asistent de proiect                

Pentru mine, Cultural ID este proiectul care m-a ajutat să-mi dau seama ce vreau să fac pe viitor. Implicându-mă în organizarea lui atât ediția trecută, cât și acum, am descoperit că mi se potrivește comunicarea culturală și că îmi doresc să mă specializez în această direcție, urmând un master  în domeniu. De asemenea, cred că acest proiect, aducându-și aportul an de an în societatea civilă, va schimba modul în care cultura este tratată în România și, implicit, modul în care este văzută de străini.

raluca.dumitrescu@vipromania.ro


                                                                                                    
Ada Barbu         

PR, MK

Proiecțelul nostru drag, Cultural ID, este cel mai sensibil și plin de lucruri frumoase din VIP. Aici nu ne încurcăm cu prea multe numere și nici cu noțiuni teoretice plictisitoare. Consider că este foarte important să știm cum ia naștere un eveniment, cum îl faci să crească, să meargă singur pe propriile picioare și apoi să-l poți lăsa în cutiuța cu amintiri. Aceasta este părerea mea despre Culturalul nostru și îmi doresc să lucrez cât mai bine pentru el, ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor noastre.

ada.barbu@vipromania.roAlexandru Emilian Chifu

PR, Vânzări

Am ales să fac parte din echipa Cultural ID deoarece acest proiect își propune să umple goluri din sistemul cultural românesc. Cât despre finalitatea proiectului, acesta poate fi primul pas spre a soluționa deficitul pe care studenții îl întâmpină în urmarea unei cariere în managementul cultural. 

 

alexandru.chifu@vipromania.ro


 

 


Alexandra Chiru

HR, Financiar

Să-ncepem povestea, zic. Primul an de VIP, deci prima provocare, adică tocmai Cultural ID. Vrem să fim originali, vrem să facem lucruri măreţe, vrem să facem ce nu s-a făcut, adică proiectul ăsta. Pentru că ne dorim să aducem împreună oameni care se pricep la ceea ce fac, de la care alţi oameni motivaţi, vor să înveţe, alături de o echipă care ştie ce vrea, nu vom mai  putea decât să ne bucurăm de rezultate. Să ne vedem deci, la un proiect frumos.

alexandra.chiru@vipromania.ro


 


Iulia Cojocaru

HR

Ca majoritatea celor de aici, sunt şi eu studentă la SNSPA însă, surpriză: la specializarea Psihologie. Şi cum îmi place să văd în orice lucru puţină cultură, de ce să nu mă implic într-un proiect care încurajează oameni ca mine să facă lucruri frumoase. 

iulia.cojocaru@vipromania.ro


 


  

Mădălina Cozmeanu

PR, Vânzări

Proiectul acesta are mult potential dupa parerea mea. M-am implicat in organizarea lui pentru ca intotdeauna mi-a placut in backstage, pentru ca vreau sa cream un precedent in educatia viitorilor manageri culturali, iar in plan indepartat, vreau ca arta, cultura romaneasca sa se desprinda de acea invizibilitate de care o acuza recent extravagantul regizor Peter Greenaway.

madalina.cozmeanu@vipromania.ro

 


Alexandra Enăchescu

PR, MK

îmi doresc să fi intrat în VIP din primul an de facultate, aşa aş fi văzut diferenţa între oameni care nu stau locului o clipă, încercând să facă lucrurile cât mai profesionist cu putinţă şi …ceilalţi. Cultural ID e un proiect ambiţios, care cere încrederea oamenilor din jur în investiţia în cultură; un proiect tânăr, cu o echipa entuziastă, care speră la un Cultural frumos, frumos de tot.

alexandra.enachescu@vipromania.roLarisa Mazilu

MK

Eu sunt Larisa și am ales Cultural ID pentru că iubesc tot ceea ce ține sfera culturală. Chiar dacă la noi există o anumită concepție referitoare la această industrie și se spune că lucrurile merg prost, există dovezi din plin care demonstrează contrariul, și sunt de părere că prin munca mea, prin munca noastră putem schimba ceva, putem aduce un plus de valoare. Haideți să nu ne mai lăsăm purtați de valul pasiv al societății în care trăim și să arătăm că și noi, la fel de bine ca orice altă țară, avem produse culturale cu care ne putem mândri!

larisa.mazilu@vipromania.ro